top of page

ONS TEAM

Gericht op uw tevredenheid

kevin.jpg

KEVIN

Directeur

Goedendag, ik ben Kevin en eigenaar van Bullseye Uitzendbureau. Ik zit al ruim 12 jaar in de uitzendbranche en in 2013 ben ik begonnen als accountmanager bij Bullseye. In de afgelopen jaren heb ik de ruimte gekregen om mezelf steeds verder te ontwikkelen en sinds 2019 trotse eigenaar van Bullseye. Ik heb een heel leuk, jong en gezellig team die elkaar goed weten te motiveren en prettig samenwerken. Hierdoor hebben we al veel bereikt met zijn allen. Voor mij is het heel belangrijk dat één ieder het naar zijn zin heeft op het werk, zowel voor mijn team als voor onze uitzendkrachten die voor ons werken. Waarbij oog voor vakmanschap hoog in het vaandel staat.

Tijdens mijn vorige opleiding, juridisch administratieve dienstverlening, ben ik gestart als stagiair bij Bullseye.  Voor mij was het al snel duidelijk dat ik me thuis voelde bij Bullseye. En na mijn stageperiode kon ik ook gelijk aan de slag. Inmiddels ben ik medeverantwoordelijk voor de administratieve afhandelingen binnen het bedrijf. Iets wat me zeker goed ligt. Voor al onze uitzendkrachten ben ik het aanspreekpunt, mochten ze vragen hebben met betrekking tot administratieve zaken.  Ik help onze jongens graag vooruit.

william.jpg

WILLIAM

Accountmanager

Ik ben begonnen bij Bullseye als stagiair. Via de opleiding marketing en communicatie ben ik hier terecht gekomen. Tijdens mijn stageperiode kwam ik erachter dat ik me thuis voelde binnen de fijne werksfeer op kantoor. Toen ze mij vroegen om als accountmanager aan de slag te gaan na mijn opleiding, heb ik deze kans gepakt. Sindsdien heb ik mijn vaste klantencontacten opgebouwd, en werk ik met veel plezier bij Bullseye. De samenwerking met mijn collega’s vind ik prettig en op zijn tijd ook zeker gezellig.

pascal_edited.jpg

PASCAL

Accountmanager

Goedendag,

Ik ben Pascal, en ben werkzaam als accountmanager bij Bullseye.

Ik ben nu al een tijdje werkzaam voor Bullseye in een vertrouwde en gezellige omgeving. Het mooie aan het werken voor en bij Bullseye is de afwisseling in het werk, en met name het werken met en voor mensen. Mocht u opzoek zijn naar een leuke baan, of juist opzoek zijn naar de juiste vakmensen voor uw bedrijf dan helpen we u graag!

We hebben een bijzonder goed, leuk en gezellig team waarmee we veel kunnen betekenen voor zowel werkgever als werknemer.

enzo.jpg

Administratief medewerker

ENZO

NEEM CONTACT OP

Rijksstraatweg 126
6573 DE Beek - Berg en Dal

0031 (0)242027800

Bedankt voor de inzending!

bottom of page